Vul hieronder uw emailadres in
om de nieuwsbrief te ontvangen.
verstuur
 

GP Nuvolari Rally

Exclusive Rally Event: GP Nuvolari Rally

De Gran Premio Nuvolari werd tussen 1954 en 1957 viermaal gereden als aandenken aan "De Vliegende Mantuaan", de bijnaam van de legendarische coureur Tazio Nuvolari (1892-1953). Sinds 1991 wordt de GP Nuvolari opnieuw ieder jaar gereden maar nu als rally voor klassieke auto's. Dit jaar vindt de GP Nuvolari Rally plaats in het weekend van 17 tot en met 19 september.

Voor klassiekerliefhebbers die de rally willen volgen en intussen willen genieten van een mooi toerweekend door Italië, is het Exclusive Rally Event georganiseerd.

Eerst vliegen de deelnemers van Düsseldorf naar Bologna waar auto's klaarstaan waarmee zij naar het prachtige Mantova rijden om de start van de rally mee te maken. Daarna gaat de route, parallel aan de rally, door de prachtige omgeving van Toscane richting Pisa. Onderweg kan iedereen zijn eigen tussenstop maken om de rallyrijders toe te juichen. Na inchecken, culinair Toscaans diner, overnachting en ontbijt steken de deelnemers dwars door Toscane over naar de andere kant. In Rimini staat de deelnemers opnieuw een heerlijk diner te wachten met uit zicht op het strand. Ook hier aan de Adriatische kust zijn de klassiekers te bewonderen Zondagochtend kunnen de deelnemers de dag zelf invullen, bijvoorbeeld shoppen in Riccione of Rimini, dagje strand, of de rally verder volgen. Omstreeks 18.00 uur wordt vanaf Bologna Airport weer terug gevlogen.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen: info@exclusiverallyevent.com of bel (+031) (0) 314-392763.

   


« terug